HERFSTACTIE TOT 01-12-2023 🍁 Seizoensgebonden onderhoud 🚗 Herfstcheck-up 🍂 Inruilbonus 🍃 Voordeel op onze Occasions

Wat een beauty, de Audi S5 uit 2014

Als u op zoek bent naar een geweldige rijervaring, dan is de Audi S5 de perfecte auto voor u. Met zijn strakke design en krachtige motor zal de S5 overal de aandacht trekken. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk - deze auto biedt ook geweldige prestaties en rijeigenschappen. Of u nu de open weg op gaat of gewoon door de stad rijdt, de Audi S5 zorgt zeker voor een opwindende rit. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe auto, bekijk dan zeker de Audi S5. U zult niet teleurgesteld zijn.

Prestaties van de Audi S5 2014

Mees Auto's Alkmaar, de bekende specialist in Duitse auto's, weet hoe uitstekend de 2014 Audi S5 is. Zij melden dat hij soepele, responsieve prestaties levert met zijn 3,0-liter supercharged V6-motor en 7-traps S tronic-versnellingsbak met dubbele koppeling. Zijn 465 PK die goed zijn voor voor een verbluffende acceleratie en een topsnelheid van 270KM/H die volgens Mees Auto's Alkmaar wordt bereikt met een voorbeeldige efficiëntie en een geluidsniveau dat elke rit heerlijk maakt. Bestuurders spreken over het gevoel een krachtige voorsprong te hebben tijdens het rijden, maar met minimale inspanning, snelheid en wendbaarheid binnen handbereik. Mees Auto's Alkmaar garandeert autoliefhebbers een spannende tijd achter het stuur van Audi's S5!

Openingstijden

Alle openingstijden zijn 
op afspraak
Maandag - Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 17:00
Mees Auto's Logo met velg en tekstCopyright © 2023 Mees Auto's | Powered by Brownie |
Powered by WebCoast © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram