HERFSTACTIE TOT 01-12-2023 🍁 Seizoensgebonden onderhoud 🚗 Herfstcheck-up 🍂 Inruilbonus 🍃 Voordeel op onze Occasions

Waarom is het soms goed om een occasion te financieren?

Het financieren van een auto kan een geweldige manier zijn om je droomauto te krijgen en op de lange termijn geld te besparen. Door een autolening af te sluiten, kun je de kosten van de auto spreiden over de tijd, waarbij je slechts een klein deel vooruit betaalt en dan maandelijkse betalingen doet in de loop van de lening. Dit maakt het niet alleen mogelijk om weg te rijden met je gewenste auto; het stelt je ook in staat om effectief te budgetteren en de kosten per maand te beheren.

De Audi S3 van Mees Auto's op Financiallease.nl. Iets voor jou? Neem contact op!

Betere kredietscore door occasions financieren?

Een auto financieren is ook gunstig omdat je zo krediet kunt opbouwen. Zolang je al je betalingen op tijd doet, kan het afsluiten van een autolening helpen om je kredietscore te verhogen. Dit kan op vele manieren van pas komen, zoals bij het aanvragen van andere leningen of creditcards, of zelfs bij het zoeken naar werk of een huurwoning. Het hebben van een goede kredietgeschiedenis kan een lange weg gaan in termen van levenskansen.

Je occasion goed onderhouden, erg belangrijk bij een financiering!

Naast financiële voordelen biedt het financieren van een auto ook gemoedsrust die hoort bij eigendom en controle over reparaties en onderhoud. Als je een auto financiert, is het aan jou om ervoor te zorgen dat hij volgens schema onderhouden en goed verzorgd wordt. Dat betekent dat je reparaties onverwijld moet laten uitvoeren, de bandenspanning regelmatig moet controleren en regelmatig de olie moet verversen - allemaal zaken die ervoor zorgen dat je auto jarenlang efficiënt rijdt. Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens wat stuk gaat. Dan maak je gewoon een afspraak bij Mees!

Moet ik een occasion kopen of financieren?

Bezitten versus leasen is ook het overwegen waard bij de beslissing om een auto al dan niet te financieren. In het algemeen geldt dat als je geïnteresseerd bent in lagere maandelijkse betalingen en toch de bescherming wilt genieten die hoort bij het bezitten van je eigen voertuig, financiering voor jou de beste optie kan zijn, omdat de meeste mensen die leasen hun auto na een jaar of drie weer inleveren voordat ze opnieuw beginnen, wat betekent dat ze nooit echt iets bezitten.

Als het erop aankomt, kan de financiering van een auto een geweldige keuze zijn voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid zonder daarvoor de bank te breken. Het is belangrijk te onthouden dat financieringsplannen gepaard gaan met verschillende rentepercentages, afhankelijk van je kredietscore, dus zorg ervoor dat je goed rondkijkt en onze calculator gebruikt voordat je kiest!

Openingstijden

Alle openingstijden zijn 
op afspraak
Maandag - Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 17:00
Mees Auto's Logo met velg en tekstCopyright © 2023 Mees Auto's | Powered by Brownie |
Powered by WebCoast © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram