HERFSTACTIE TOT 01-12-2023 πŸ Seizoensgebonden onderhoud πŸš— Herfstcheck-up πŸ‚ Inruilbonus πŸƒ Voordeel op onze Occasions

Waarom de Porsche Panamera S uit 2014 een must-have is voor autoliefhebbers!

Als een van de meest bekende en prestigieuze autofabrikanten ter wereld, heeft Porsche een geschiedenis van het produceren van enkele van de meest iconische sportauto's ooit gemaakt. En een van de meest interessante modellen die ze hebben geproduceerd, is de Porsche Panamera, een luxe sportsedan die sinds 2009 op de markt is.

Bij Mees Auto's staan nu maarliefst twee Panamera's te koop! De Panamera 4s uit 2018 en de onderstaande:

porsche-panamera-s-bij-meesautos-alkmaar

Een van de meest indrukwekkende uitvoeringen van de Panamera is de 2014 Panamera S, die momenteel te koop staat bij Mees Auto's Alkmaar. Deze auto heeft een krachtige V8-motor die een vermogen van maar liefst 420 pk levert, waarmee hij in slechts 4,9 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren en een topsnelheid van 286 km/u kan bereiken.

Maar het is niet alleen de kracht van deze auto die indruk maakt. De Panamera S uit 2014 is ook uitgerust met een aantal technologische functies die het rijden niet alleen leuk maken, maar ook comfortabel en veilig. Zo heeft de auto een automatische transmissie met zeven versnellingen, een adaptief onderstel voor soepel rijgedrag, een achteruitrijcamera, parkeersensoren, een Bose-geluidssysteem en nog veel meer.

Vanuit ieder oogpunt is deze Panamera S een indrukwekkende verschijning. De auto heeft een klassieke en toch moderne uitstraling, met een gestroomlijnd silhouet en elegante lijnen. Het interieur van de auto is ook van topklasse, met hoogwaardige materialen, comfortabele stoelen en een overvloed aan functies die het rijden nog plezieriger maken.

Als je op zoek bent naar een luxe sportsedan die zowel krachtig als verfijnd is, dan is deze Porsche Panamera S uit 2014 zeker een auto om te overwegen. En bij Mees Auto's Alkmaar kun je er zeker van zijn dat je een auto krijgt van de hoogste kwaliteit, met uitstekende prestaties en een ongeΓ«venaarde esthetiek. Dus waar wacht je nog op? Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar de Porsche Panamera S zelf!

Openingstijden

Alle openingstijden zijn 
op afspraak
Maandag - Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 17:00
Mees Auto's Logo met velg en tekstCopyright Β© 2023 Mees Auto's | Powered by Brownie |
Powered by WebCoast Β© 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram