HERFSTACTIE TOT 01-12-2023 🍁 Seizoensgebonden onderhoud 🚗 Herfstcheck-up 🍂 Inruilbonus 🍃 Voordeel op onze Occasions

Waarom de E39 5-Serie een van de betere BMW's is

De BMW 5 Serie E39 is de vierde generatie van de sportsedan en is een geweldige optie met uitstekende klantrecensies.

Veel liefhebbers vinden dat oudere voertuigen leuker zijn om in te rijden dan nieuwere. Dankzij de analoge bedieningselementen zijn ze meer betrokken in het rijden. Geen automatische systemen, maar gewoon lekker rijden met het stuur en de handgeschakelde versnellingsbak.

Oke ja, als je te ver teruggaat, worden ze een beetje te traag en vaag; naar onze mening bestaat er echter een perfecte middenweg tussen oud en nieuw.

Die middenweg lag ongeveer tussen eind jaren negentig en begin jaren 2000. Het exacte tijdperk waarin de BMW E39 werd gemaakt. Een auto die er ,tot op de dag van vandaag, nog steeds cooler uitziet dan al het andere op de weg.

BMW E39 5-Serie liep voor op haar concurrenten

Toevallig hebben we een E39 staan. Deze auto is voorzien van een telefoon. Jawel, een telefoon. Stop er een oude simkaart in en ontvang je telefoontjes on-the-road. Revolutionair in die tijd (1997)

Interesse in deze BMW? Neem contact op via de onderstaande knop.

De M5 E39, tijdloos klassiek

Een van de meest populaire BMW's aller tijden is zonder twijfel de E39 M5. De combinatie van de atmosferische V8, een prachtig uitgebalanceerd chassis, old-school besturing en klassieke looks maken hem tot een bijna perfecte BMW. Er zijn echter verschillende briljante BMW's in de geschiedenis van het merk. Zou de E39 M5 misschien beter zijn dan ze allemaal?

Ondanks dat hij bijna 20 jaar oud is, rijdt de E39 M5 nog steeds briljant. De recirculerende kogelbesturing is niet zo goed als de andere besturingen van BMW's uit hetzelfde tijdperk, maar hij is nog steeds nauwkeurig en de voorkant is nog steeds scherp.

Vergeleken met de moderne M5, is de E39 M5 leuker, omdat hij voorrang geeft aan gevoel en opwinding in plaats van prestaties en technologie.

BMW 520i

!LET OP! Deze BMW staat niet tussen ons aanbod.

Deze E39 is van een klant. Deze wordt verkocht in consignatie. Zie onderstaande foto's

Interesse? Bel Mees of laat uw gegevens achter.

Openingstijden

Alle openingstijden zijn 
op afspraak
Maandag - Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 17:00
Mees Auto's Logo met velg en tekstCopyright © 2023 Mees Auto's | Powered by Brownie |
Powered by WebCoast © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram