HERFSTACTIE TOT 01-12-2023 🍁 Seizoensgebonden onderhoud 🚗 Herfstcheck-up 🍂 Inruilbonus 🍃 Voordeel op onze Occasions

NIEUW! De Porsche Panamera 4S.

De Porsche Panamera 4S uit 2018 is een unieke auto die de perfecte balans biedt tussen prestatie, luxe en stijl. Als je van plan bent om een exclusieve auto te kopen, dan moet je absoluut naar Mees Auto's Alkmaar gaan om deze opmerkelijke wagen in het echt te zien.

Porsche Panamera 4S in Copenhagen Mees Auto's

De Panamera 4S combineert een krachtige 2.9 liter V6-motor met 440pk met een praktisch ongeëvenaarde topsnelheid van 295 km/u. Verder biedt dit beestje spectaculaire prestaties doordat de auto is voorzien van luchtvering en optionele 20-inch wielen. Bovendien voelt het voertuig ook comfortabel aan, ondanks het feit dat het zo snel kan gaan.

Het interieur van de Panamera is verreweg één van de mooiste ter wereld en omvat vele kleine details die ervoor zorgen dat je je direct thuis voelt in deze luxueuze woning op wielen. Eenvoudig bedienbare knoppen geven toegang tot verschillende functies, zoals navigatie, entertainment en communicatie. De bekleding is vervaardigd uit hoogwaardig leder en heeft prachtige afwerkingen voor extra stijl en duurzaamheid.

Als u op zoek bent naar een unieke vervoermiddel dat stijl, duurzaamheid en prestaties combineert in één formidabele bundel, dan moet u beslist overwegen om eens een kijkje te nemen bij Mees Auto's Alkmaar voor de toekomstige Porsche Panamera 4S uit 2018. Je zult niet teleurgesteld worden!

Openingstijden

Alle openingstijden zijn 
op afspraak
Maandag - Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 17:00
Mees Auto's Logo met velg en tekstCopyright © 2023 Mees Auto's | Powered by Brownie |
Powered by WebCoast © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram