HERFSTACTIE TOT 01-12-2023 🍁 Seizoensgebonden onderhoud 🚗 Herfstcheck-up 🍂 Inruilbonus 🍃 Voordeel op onze Occasions

Draadloos je BMW opladen?

Je kent het wel, wireless charging. Je telefoon doet het, je Apple Watch doet het. Straks doet je auto het misschien ook wel! Hoe relaxed is dat.

Met de nieuwe draadloze oplaadmethode kan je jouw BMW over een charging-pad rijden dat bij je thuis is geïnstalleerd, waarna het opladen automatisch begint zonder dat je ooit iets hoeft aan te sluiten.

Een lege batterij kan in slechts 3,5 uur volledig worden opgeladen. Indien geselecteerd voor het BMW Wireless Charging Pilot-programma, wordt de installatie van het charging-pad gedekt door BMW.

Om in aanmerking te komen, zullen geïnteresseerde klanten worden gevraagd hun gegevens in te voeren en een vragenlijst in te vullen. BMW is een samenwerking aangegaan met Qmerit om klanten te kwalificeren en de oplaadpads te installeren bij degenen die in aanmerking komen.

BMW luidt de volgende generatie elektrische auto's in met het BMW 530e PHEV Inductive Charging Pilot Program.

BMW is de eerste die in de fabriek gemonteerd, volledig geïntegreerd draadloos opladen aanbiedt, het is echter wel zo dat er slechts een aantal BMW-dealers werden gekozen om de 2019 BMW 530e PHEV met draadloos opladen te verkopen. Dus zeldzaam zijn ze wel!

Op zoek naar een 'normale' BMW? Of iets heel anders? Neem even een kijkje tussen ons aanbod 😉

Openingstijden

Alle openingstijden zijn 
op afspraak
Maandag - Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 17:00
Mees Auto's Logo met velg en tekstCopyright © 2023 Mees Auto's | Powered by Brownie |
Powered by WebCoast © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram